Skillet met cherrytomaatjes, mozzarella en basilicum



Sharing is caring! 

Dit verwarmende gerecht maakt een avond met de liefste mensen om je heen compleet. Heerlijk om een brood naar keuze in te dippen, maar het allerlekkerste met een zelfgebakken focaccia on the side! (zie recepten)

Voor dit recept heb je een gietijzeren skillet of een lage pan die in de oven past nodig.

Ingrediënten

//  200 gr cherrytomaatjes
//  1 sjalotje, gesnipperd
//  2 knoflooktenen, gesnipperd
//  1 bol mozzarella
//  Vers gesnipperde tijm
//  Scheut olijfolie
//  Scheut balsamicoazijn
//  Handjevol verse basilicum
//  Zout/peper
//  Zelfgebakken focaccia. Kant-en-klaar uit de supermarkt mag natuurlijk ook

Aan de slag:

1 // Stook de KNOER Outdoor Oven op en zet de skillet of pan in de oven, laat deze goed warm worden

2 // Verwarm de olie in de pan en voeg het gesnipperde sjalotje, de knoflookteen en tijm toe en fruit deze kort aan

3 // Voeg daarna de cherrytomaatjes toe en bak deze even mee

4 // Scheur de mozzarella in stukken en leg deze op het gerecht

5 // Plaats de pan boven op de KNOER Outdoor Oven, om het gerecht warm te houden

6 // Besprenkel het gerecht met balsamicoazijn en verdeel de basilicum erover. Breng eventueel op smaak met peper en zout

7 // Serveer met zelfgebakken focaccia en dippen maar!

x