Worstenfeest!

Je kunt variëren met smaakvolle toppings, maar wij kozen dit keer voor het klassieke broodje worst. Een broodje worst is altijd een feest! 

Voor dit recept heb je een skillet of hittebestendige braadpan nodig. 

Ingrediënten:

//  4 braadworsten
//  4 harde broodjes naar keuze
//  150 gr zuurkool
//  2 el mayonaise
//  2 el mosterd
//  4 el gebakken uitjes
//  plakjes augurk

Aan de slag:

1 // Stook de KNOER Outdoor Oven op

2 // Grill de braadworsten op het grillrooster

3 // Als je voor afbakbroodjes kiest kun je deze afbakken in de Outdoor Oven

4 // Verwarm een pan op de sudderplaat of in het oven gedeelte en warm hier de zuurkool in op

5 // Maak een sausje van de mayonaise en mosterd

6 // Snijd de broodjes open en leg wat zuurkool tussen het broodje, leg de braadworst er boven op

7 // Garneer de broodjes met de mosterdmayonaise, gebakken uitjes en plakjes augurk

x