Warme chocolademelk & marshmallows



Brrr, wat een guur herfstweer. Maar met een kop warme chocolademelk, een spies en een handjevol marshmallows kunnen ze ons, outdoor-chefs, niets maken!

Voor dit recept heb je een pan en een aantal spiezen nodig

Recept voor 4 mokken:

//  800 ml melk
//  32 gr cacaopoeder (of 4 eetlepels)
//  60 gr suiker
//  2 zakjes vanillesuiker
//  Slagroom

Aan de slag:

1 // Stook de KNOER Outdoor Oven op.

2 // Vermeng de cacaopoeder en de suiker in een kommetje, voeg een scheut melk toe en roer tot een glad papje.

3 // Plaats een pan op de sudderplaat en schenk de rest van de melk in de pan.

4 // Verwarm, al roerende, de melk en haal de pan van het vuur zodra de melk kookt.

5 // Schenk dan, onder flink roeren met een garde, het chocoladepapje bij de kokende melk.

6 // Verdeel de warme chocolademelk over de 4 mokken en serveer met een flinke toef slagroom.

x