Warme chocolademelk & marshmallows
Brrr, wat een guur herfstweer. Maar met een kop warme chocolademelk, een spies en een handjevol marshmallows kunnen ze ons, outdoor-chefs, niets maken!
Voor dit recept heb je een pan en een aantal spiezen nodig
Recept voor 4 mokken:
// 800 ml melk
// 32 gr cacaopoeder (of 4 eetlepels)
// 60 gr suiker
// 2 zakjes vanillesuiker
// Slagroom
Aan de slag:
1 // Stook de KNOER Outdoor Oven op.
2 // Vermeng de cacaopoeder en de suiker in een kommetje, voeg een scheut melk toe en roer tot een glad papje.
3 // Plaats een pan op de sudderplaat en schenk de rest van de melk in de pan.
4 // Verwarm, al roerende, de melk en haal de pan van het vuur zodra de melk kookt.
5 // Schenk dan, onder flink roeren met een garde, het chocoladepapje bij de kokende melk.
6 // Verdeel de warme chocolademelk over de 4 mokken en serveer met een flinke toef slagroom.